Színtanácsadás

Ha szeretnél még tökéletesebben kifejezni saját stílusodat és megismerni, mely színek és árnyalatok állnak legjobban neked, akkor érdemes színtanácsadást igénybe venned.

A színtanácsadás nemcsak azért fontos, mert segít megtalálni a hozzád legjobban illő ruhákat és színeket, hanem azért is, mert az adott színek tudatos megválasztásával még magabiztosabbá teheted megjelenésedet és kisugárzásodat. A megfelelő színek kiválasztása segíthet abban is, hogy előnyösen kiemeld az arcod vonalait és bőrszínedet.

stilustanacsadas-testalkatelemzessel

A színtanácsadás során általában az alábbi lépések zajlanak:

  1. Színelméleti alapok megismerése: A színtanácsadó először áttekinti veled az alapvető színelméleteket, hogy megértsétek, milyen hatással vannak a különböző színek egymásra és az emberi megjelenésre.

  2. Színek tesztelése: Ezután megvizsgáljátok, mely színek harmonizálnak leginkább a bőrszíneddel, a hajad színével és a szemed árnyalatával. Ehhez általában különböző színmintákat, színes kendőket vagy színlapokat használ.

  3. Színtípus meghatározása: A tanácsadó segít meghatározni, melyik színtípusba tartozol (tavasz, nyár, ősz vagy tél), ami alapján könnyebben választhatsz majd ruhákat és kiegészítőket.

  4. Színtanácsok és praktikus tippek: A színtanácsadás során kapni fogsz olyan praktikus tippeket is, mint például mely színek viselése előnyös munkahelyi környezetben, vagy hogyan kombinálj egymással különböző színeket.

  5. Színtanácsadás utáni tanácsok: A tanácsadó ad olyan tanácsokat is, amelyek segítenek abban, hogy hogyan alkalmazd a tanultakat a mindennapi öltözködésedben és stílusodban.

Összességében a színtanácsadás tehát nemcsak arról szól, hogy mely színek állnak jól neked, hanem arról is, hogy hogyan érdemes ezeket a színeket kombinálnod és alkalmaznod a mindennapi életedben, hogy igazán kifejező legyen a megjelenésed.

Időtartama: 1,5-2 óra

Ára: 40.000 Ft, amely levásárolható az üzletben

April 2024
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Shopping Cart

@noor_fashion.hu

Subscribe to our newsletter!

Gift 10% discount for all new subscribers!
Get first-hand information about the latest offers from Noor Fashion!

Thank you for signing up!

We are waiting for you back!