Stílustanácsadás testalkatelemzéssel

Stílustanácsadás testalkatelemzéssel Ha szeretnéd még jobban kiemelni egyéniségét és stílusodat, valamint harmonikusabb megjelenést szeretnél elérni, akkor érdemes stílustanácsadást igénybe venned, ami magában foglalja a testalkatelemzést is.
A stílustanácsadás és testalkatelemzés kombinációja azért fontos, mert segít megtalálni azokat a ruhadarabokat és stílusokat, amelyek a legjobban kiemelik az egyéni vonásaidat és előnyösen hangsúlyozzák alakodat. Emellett a helyes ruházat megválasztása segít abban is, hogy magabiztosabban érezd magad a mindennapi életedben.

A stílustanácsadás és testalkatelemzés általában a következő lépésekből áll:

  1. Bemutatkozás és beszélgetés: A tanácsadóval való első találkozás alkalmával általában megbeszélitek az elvárásaidat, az életstílusodat és azokat a területeket, amelyeken szeretnél változtatni vagy javítani a megjelenéseden.

  2. Testalkatelemzés: Ezután következik a testalkatelemzés, amely során a tanácsadó segít megállapítani az alkatod típusát (pl. homokóra, alma stb.) és az alakod jellemző tulajdonságait. Ez alapján könnyebben kiválaszthatod majd azokat a ruhákat, melyek kiemelik előnyös vonásaidat és optikailag korrigálják esetleges hiányosságaidat.

  3. Stílus és személyiség megismerése: A tanácsadó segít neked feltárni saját stílusodat és személyiségedet, hogy a ruháid tükrözzék az egyéniségedet és érzéseidet. Ez lehetőséget ad arra, hogy az öltözködéseddel még inkább kifejezd önmagadat.

  4. Ruhaajánlások és stílustippek: A stílustanácsadás során a tanácsadó ruhaajánlásokat és stílustippeket ad neked, hogy hogyan választhatsz olyan ruhadarabokat és kiegészítőket, amelyek harmonizálnak az alakoddal és stílusoddal.

  5. Praktikus tanácsok és öltözködési szabályok: Végül a tanácsadó általában ad olyan praktikus tanácsokat is, mint például hogyan kombinálj ruhákat, hogyan válassz megfelelő méretű ruhákat vagy melyek azok a ruhadarabok, amelyeket érdemes elkerülni az adott testalkat esetében.
   Összességében a stílustanácsadás és testalkatelemzés tehát segít abban, hogy még inkább kiemeld egyéniségedet és megfelelj a saját stílusodnak és testalkatodnak megfelelő ruhadarabokat választani.

Időtartama: 1,5-2 óra

Ára: 40.000 Ft, amely levásárolható az üzletben

április 2024
hét
ked
sze
csü
pén
szo
vas
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Bevásárlókosár

@noor_fashion.hu

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Ajándék 10% kedvezmény minden új feliratkozó részére!
Értesülj első kézből a Noor Fashion legfrissebb ajánlatairól!

Köszönjük, hogy felirakoztál!

Várunk vissza!