Hogyan született meg a Noōr Fashion és kik állnak mögötte?

Interjú a tulajdonosokkal, Balán-Molnár Emesével és Balán Péterrel.

Hogyan jött az ötlet, hogy egy saját ruhamárkát indítsatok?

emeseEmese: Már kislány koromban éreztem, hogy a ruhák és én különös kapcsolatot ápolunk. Míg más lányoknak tökéletes volt a ruha, amit a babáikhoz kaptak, én nem így láttam és inkább magam varrtam nekik egyedi darabokat. Édesanyámtól nagyon hamar megtanulhattam a varrógép használatát, így semmi nem akadályozta, hogy szárnyaljon gyermeki fantáziám. Most azt gondolhatnánk, hogy innen sejthető a történet folytatása, de mégse. Az álmodozást felváltotta a realitás és végül pedagógus lettem. Csodálatos hivatás, 20 éven keresztül ez volt az életem, azonban nem hagyott nyugodni a ,,mi lett volna, ha” gondolata. Mivel gyermekekkel voltam körülvéve nap mint nap eszembe juttatták, hogy milyen voltam és kivé szerettem volna válni kislányként. Később annyira felerősödött bennem ez az érzés, hogy egy nap bementem és még csak nem is sejtve, hogy mi vár rám/ránk felmondtam. Most, így elmesélve egy picit talán merész, vagy inkább őrült lépésnek tűnhet, talán az is volt, de a férjemmel nagyon hatékony csapatot alkotunk.

Mi egy férfi feladata egy női márka építésében?

tamásPéter: Világéletemben emberekkel, üzletfejlesztéssel foglalkoztam, csak teljesen más területen. Friss, ropogós villamosmérnök diplomával a kezemben egyből az értékesítés világában kezdtem, iparvállalatok mérnökeivel ismertettem meg az új műszaki megoldásokban rejlő lehetőségeket, majd a Mitsubishi Electric magyarországi irodáját építettem fel több év munkájával, lépésről-lépésre megismerve a cégépítés szépségét és nehézségeit. Nagyon örültem, hogy Emese új kihívást talált magának, nekünk. Büszke vagyok arra amit elért, amit együtt elértünk és amolyan háttér emberként, a nagyvállalati cégépítési és értékesítési tapasztalatommal járulok hozzá a közös sikerhez.

Mi a célotok? Mi a márka üzenete?

Emese: A Noōr a kezdetektől fogva több, mint a vevők által is jól ismert showroom. Márkánk középpontjában a változatosság áll, ami minden nőt gyönyörködtet. Ruháink művészi eszközök, amivel a leglátványosabban tudjuk kifejezni az időtlen női eleganciát. Számunkra a kezdetektől nagyon fontosak a vásárlók, akik a legváltozatosabb testalkattal is találnak maguknak ruhákat, amiben csinosnak és még magabiztosabbnak érezhetik magukat, kortól függetlenül. A Noōr nő sokszínű, magabiztos és kreatív. Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy akik ellátogatnak hozzánk, ezzel a tudattal menjenek haza. Judit, Krisztina, Betti és Erika stílustanácsadóként is segítenek vevőinknek azon az úton, amelyben az aktuális trendeket figyelembe véve a nők megtalálhatják önmagukat a ruhák világában.

Mit javasoltok azoknak, akik félnek a megújulástól?

Péter: A Noōr mára nem csak egy márka, hanem egy üzenet is, miszerint az álmaink igenis megvalósításra várnak. Arra már biztosan rájöttetek, hogy nem a 20-as éveink végén járunk, ami megerősíti azt a közhelyet, hogy ,,soha nincs késő”. De hogy ne csak a levegőbe beszéljek, arra gondoltunk, szeretnénk Nektek nagyobb betekintést adni a mindennapjainkba, nehézségeinkbe, sikereinkbe a blogunk keretein belül, ami egy teljesen új dolog az életünkben. Viszont, mivel nem egy vásárló-márka viszonyt szeretnénk kialakítani, hanem egy kis Noor közösséget, talán ezzel még közelebb tudunk kerülni hozzátok. Remélem, hogy a Mi történetünk, talán még abban is segíthet valakinek, hogy meglépje a váratlant. És bár az ismeretlen mindig sokkal ijesztőbb a megszokottnál, éppen ezért sokkal több izgalmat tartogat. 

“A komfortzóna gyönyörű hely, de soha nem nő ott semmi.”

John Assaraf

Jó olvasást, jó nézelődést és vásárlást!

Szeretettel:
Emese és Péter

Rólunk

Noōr márka – Magabiztos, egyedi nőknek tervezett darabok egyszerű szabásvonalúak, kényelmesek, nagy figyelmet fordítva a minőségre és az egyediségre.

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket!

Bevásárlókosár

@noor_fashion.hu

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Ajándék 10% kedvezmény minden új feliratkozó részére!
Értesülj első kézből a Noor Fashion legfrissebb ajánlatairól!

Köszönjük, hogy felirakoztál!

Várunk vissza!