Ahol a stílus te magad vagy!

Fedezd fel a Noor Fashion világát!

Ahol a stílus te magad vagy!

Fedezd fel a Noor Fashion világát!

5-min

A Nő
az örök
változó

A Noōr márka középpontjában változatosság áll, ami minden nőt gyönyörködtet. Abban hiszünk, hogy a stílusod a személyiségedet kell, hogy tükrözze. Kiemelje azt, amire igazán büszke vagy. A ruháink pedig a művészi eszközeid, hogy a leglátványosabban ki tudd fejezni az időtlen eleganciát.

A magabiztos, egyedi nőknek tervezett darabok egyszerű szabásvonalúak, – nagy figyelmet fordítva a minőségre és az egyediségre.  Tündökölj egész nap. Lépj be a Noor izgalmas világába.

Az Noōr kollekciói megvásárolhatók az Allee Bevásárlóközpontban található Noōr márkaboltban illetve webshopunkban.

Inspirációk

Rólunk mondták

"Köszönöm szépen a Noor Fashionnak és a Yurkov csapata által kínált stílustanácsadást! 🤗 A ruhám kellemes, lenge és divatos egy ilyen forró nyáron! 💕"
Vitos Kata Virág
"Köszönöm a csodás szabású ruhát Noor Fashion Hungary - Stílusklub! 🙂 Fun fact, hogy többen is leszólítottak már miatta a budapesti éjszakában, hogy honnan van. 🤗"
Péterfi Barbi
"A hétvégén konferencián voltam a Saliris Resort Spa Hotelben és ezt a csodaszép Noor ruhát 🤩vettem fel! Nagyon jól éreztem benne magam, mert iszonyú kényelmes, és elegáns! ❤️ Nagyon köszönöm a szakértő segítséget a választáshoz!!! 🤗🤗🤗."
Szűts Krisztina
"Sziasztok!Csoda kenyelmes nadrag! Nem vagyok egy modell alkat de komfortosan erzem magam benne! Kisfiam mellett tokeletes rohangalos lenge nadrag!Viseljetek batran a ruhakat mert mindegyikotok csodas csinos no!"
Dományi Alexandra

Noor Fashionista
VIP program

Több én-időre vágysz, ahol a stílusé a főszerep? Akkor itt a helyed köztünk! Lépj be a Noōr izgalmas világába és légy részese a Noor Fashionista VIP tagság adta előnyöknek! Minél több pontot gyűjtesz, annál izgalmasabb jutalmak várnak.

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Shopping Cart

Thank you for signing up!

We are waiting for you back!

@noor_fashion.hu

Subscribe to our newsletter!

Gift 10% discount for all new subscribers!
Get first-hand information about the latest offers from Noor Fashion!