A Noōr csapat bemutatása

Emese: Ez egy kedvenc részem, ugyanis nagyon szeretek a csapatról beszélni. Hiszek abban, hogy a Noōr sikere nagyban múlik azon is, hogy olyan emberekkel dolgozunk együtt, akik a márkát magukénak érzik: Most jöjjenek a lányok!

 

Judit a rangidős a csapatban.  Az első pillanattól fogva jelen van az üzlet mindennapos életében. Ő segített nekem a kezdeti szokások kialakításában, hiszen nekem nem volt kereskedelmi tapasztalatom
Judit az az ember, aki minden kérdésre tudja a választ a Noōr-ral kapcsolatban. Szépérzékének hála, pedig a komplett social media jelenlétünket rábíztuk, ami nem kis munka, mert jelen vagyunk, Instagrammon, Facebookon, TikTokon és mindegyik platformukra büszkék lehetünk számok, megjelenés és tartalom tekintetében. Neki köszönhetjük csodás weboldalunk látványát, vagy akár az üzletben található színösszeállításokat, marketing koordinációja elengedhetetlen.
Egyszerűsítsük le! Ő a jobb kezem.

Mazsi a márkánk első számú arca. Modellként kezdett velünk először együtt dolgozni, majd később csatlakozott, mint sales  leader. Érkezésével, vidám és magával ragadó személyiségével új lendületet kaptunk. Tartalom gyártóként sokat segített Juditnak abban, hogyan tudunk tovább növekedni  az Insta és Tiktok felületeken. Minden vásárlónkkal megtalálja a megfelelő hangot, és gyorsan bizalmi viszonyt alakít ki barátságos, szenzitív személyisége miatt. Új oldalát fedezte fel nálunk, hamar kiderült, hogy egy profi stylist ügyességével öltöztet fel bármilyen testalkatot.

Betti a csapat fontos tagja. Az értékesítésben megvan a kellő lendülete, türelme és kedvessége minden emberhez. Jó érzékkel ajánl és segít kiválasztani a megfelelő ruhát a vásárlónak. Pozitív személyisége mellett elkötelezett híve az egészséges életmódnak, a megfelelő táplálkozásnak és olyan trükkök és praktikák birtokában van, amivel testet és lelket ápol közöttünk, egy igazi feltöltődés a vele együtt eltöltött idő!

Erika nem rég csatlakozott hozzánk, aminek nagyon örülünk, hisz energikus és lendületes személyiségével egy plusz löketet visz a mindennapjainkba. Emellett, neki is megvan a szuperképessége, specialitása a színtanácsadás. Az utóbbi időben nagyon népszerűvé vált ez a szolgáltatás és nagyon hálás vagyok, hogy a csapatomban tudhatok egy szakembert ezen a területen is. A vásárlók nagy örömmel fogadják Erika hasznos tanácsait a színekkel és a stílussal kapcsolatban. 

 A Noōr csapata egy átfontoltan válogatott közösség , ami a fejlődéshez  elengedhetetlen. Különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindenki egyformán érezze, fontosak nekünk. Megbecsüljük, támogatjuk a kollégáinkat. Igen is, van abban valami, hogy egy csapat egységét a leggyengébb láncszem mutatja, mi viszont így mondhatjuk, hogy nincs rés a pajzson. 

Rólunk

Noōr márka – Magabiztos, egyedi nőknek tervezett darabok egyszerű szabásvonalúak, kényelmesek, nagy figyelmet fordítva a minőségre és az egyediségre.

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket!

Bevásárlókosár

@noor_fashion.hu

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Ajándék 10% kedvezmény minden új feliratkozó részére!
Értesülj első kézből a Noor Fashion legfrissebb ajánlatairól!

Köszönjük, hogy felirakoztál!

Várunk vissza!