Övviselési tippek minden testalkat típushoz, hogy ellenálhatatlan legyen a megjelenésed!

Reggelente amikor az öltözködésüket tervezzük, gyakran elfelejtjük, hogy az övek is fontos szerepet játszanak a teljes megjelenésben. Nemcsak praktikusak, hanem stílusos kiegészítők is lehetnek, amelyek még jobban hangsúlyozzák az egyéni stílust és kiemelik a testalkatot. Ebből a cikkünkből megtudhatod, hogy a különböző testalkat típusokhoz milyen övek passzolnak igazán!

 

 

Övek

 

    • Az alma alkatúak (szélesebb hasi tájék) esetében érdemes olyan kiegészítőket hordani, amelyek elterelik a figyelmet a kérdéses területről. Éppen ezért javasolt kerülni a szélesebb öveket, és inkább vékonyabb típusúakat hordani.
    • A körte alkat (mellbőségnél szélesebb csípő) sajátosságai miatt ajánlott magasabb derekú ruhát választani, és egy feltűnő övvel kiemelni a keskeny derekat. Semmiképp nem ajánlott széles és hangsúlyos derékszíjat viselni, hiszen ez csak felhívná a figyelmet az egyébként is széles csípőre.
    • A homokóra alkat (csípő és mellméret kb. egyforma) a legarányosabb típus, ebben az esetben szinte minden öv tökéletesen passzol a megjelenéshez.
    • A téglalap alkatot (derék nem hangsúlyos) gyakran nevezik „fiúsnak”, éppen ezért ajánlott igazán nőies övveldíszíteni az öltözéket. Érdemes olyan kiegészítőt használni, ami kiemeli a csípőt és melleket.
    • A fordított háromszög (mellbőség jóval nagyobb a csípőnél) alkatúak számára ajánlottak a szélesebb övek, amelyek képesek kiegyenlíteni az egyébként „eltolódott” arányokat.

Az övek tehát sokat tehetnek az öltözködési stílusunk javításáért, és a testalkatunkhoz illő öv kiválasztása segíthet abban, hogy még magabiztosabban érezzük magunkat a ruháinkban. Ne feledd, hogy a személyes stílus és kényelem is fontos szempont, így érdemes kísérletezni és megtalálni azokat az öveket, amelyek a legjobban illenek hozzád és az egyedi stílusodhoz.

Rólunk

Noōr márka – Magabiztos, egyedi nőknek tervezett darabok egyszerű szabásvonalúak, kényelmesek, nagy figyelmet fordítva a minőségre és az egyediségre.

Legutóbbi bejegyzések

Kövess minket!

Bevásárlókosár

@noor_fashion.hu

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Ajándék 10% kedvezmény minden új feliratkozó részére!
Értesülj első kézből a Noor Fashion legfrissebb ajánlatairól!

Köszönjük, hogy felirakoztál!

Várunk vissza!