NOOR - Bemutatkozás

Noōr – Jelentése: belső, ragyogó fény. Az a fény, amely ráhangol önmagadra, irányt mutat, segít kifejezni a benned élő ezerarcú nőt, aki változatosságával, életteliségével varázsolja el környezetét. A Noōr név hűen fejezi ki mindazt, amit az általunk tervezett és forgalmazott ruhák képviselnek az üzletünkön belül – és a vásárlók gardróbjában: Ahol a stílus Te magad vagy!

A Noōr márka középpontjában változatosság áll, ami minden nőt gyönyörködtet: Nálunk felfedezhetsz új, izgalmas szabásvonalakat, megtalálhatod az önkifejezésed saját útját “gyűjteményt”, időtálló kapszulagardróbot tudsz létrehozni a Noōr ruhadarabokból, amiket egymással is remekül kombinálhatsz, akár egy profi stylist. A változatosság másik aspektusa, hogy a nők a legváltozatosabb testalkattal is találnak maguknak a Noōr -nál olyan öltözéket, amit viselve stílusosnak és csinosnak érezhetik magukat egész nap.

MEGSZÓLÍT ÉS MAGÁVAL RAGAD

A Noōr nő sokszínű, magabiztos, kreatív, akárcsak a márka egyik tulajdonosa, Balán-Molnár Emese, aki a márka megalapítása óta saját megérzéseire hallgatva formálja, fejleszti vállalkozását. Kollekciói a hordhatóság jegyében készülnek alacsony számban Budapesten, darabjaik a hétköznapok alapgardróbját alkotják a modern, városi nők számára.

Férje, Balán Péter, aki 10 éven keresztül a Mitsubishi Electric robotizálási üzletágát építette fel, a háttérből segíti a márka épülését, bővülését és sikerességét.

A Noor Fashion a kezdetektől fogva több, mint a vevők által is jól ismert showroom. Az egyedi nőknek tervezett darabok egyszerű szabásvonalúak, kényelmesek, nagy figyelmet fordítva a minőségre és az egyediségre. Az üzletben stílustanácsadóink segítenek elindulni azon az úton, amelyben az aktuális trendeket figyelembe véve a nők megtalálhatják önmagukat a ruhák világában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:

A Noōr csapat bemutatása
Rólunk

A Noōr csapat bemutatása

Emese: Ez egy kedvenc részem, ugyanis nagyon szeretek a csapatról beszélni. Hiszek abban, hogy a Noōr sikere nagyban múlik azon is, hogy olyan emberekkel dolgozunk

Tovább olvasom »
Bevásárlókosár

@noor_fashion.hu

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Ajándék 10% kedvezmény minden új feliratkozó részére!
Értesülj első kézből a Noor Fashion legfrissebb ajánlatairól!

Köszönjük, hogy felirakoztál!

Várunk vissza!