NOOR – Bemutatkozás

Noōr – Jelentése: belső, ragyogó fény. Az a fény, amely ráhangol önmagadra, irányt mutat, segít kifejezni a benned élő ezerarcú nőt, aki változatosságával, életteliségével varázsolja el környezetét. A Noōr név hűen fejezi ki mindazt, amit az általunk tervezett és forgalmazott ruhák képviselnek az üzletünkön belül – és a vásárlók gardróbjában: A stílus Te magad vagy!

A magabiztos, egyedi nőknek tervezett darabok egyszerű szabásvonalúak, kényelmesek, nagy figyelmet fordítva a minőségre és az egyediségre, hogy egész nap megállás nélkül tündökölhess.
A Noōr márka középpontjában változatosság áll, ami minden nőt gyönyörködtet: Nálunk felfedezhetsz új, izgalmas szabásvonalakat, megtalálhatod az önkifejezésed saját útját “gyűjteményt”, időtálló kapszulagardróbot tudsz létrehozni a Noōr ruhadarabokból, amiket egymással is remekül kombinálhatsz, akár egy profi stylist.

A változatosság másik aspektusa, hogy a nők a legváltozatosabb testalkattal is találnak maguknak a Noōr -nál olyan öltözéket, amit viselve stílusosnak és csinosnak érezhetik magukat.

A NOOR MEGSZÓLÍT ÉS MAGÁVAL RAGAD

A Noōr nő sokszínű, magabiztos, kreatív, akárcsak a márka tulajdonosa, Balán – Molnár Emese, aki a márka megalapítása óta saját megérzéseire hallgatva formálja, fejleszti vállalkozását. Kollekciói a hordhatóság jegyében készülnek alacsony számban Budapesten, darabjaik a hétköznapok alapgardróbját alkotják a modern, városi nők számára.

Shopping Cart

Köszönjük, hogy felirakoztál!

Várunk vissza!